Warning! Our website may not work correctly with this browser! Please update to the latest version

Harvest

Slik fungerer det

Vår investeringstilnærming bygger på samspillet mellom mennesker og teknologi. Teknologien vår analyserer enorme mengder selskapsdata etter gitte kriterier, mens mer enn tretti års investeringserfaring gjør oss i stand til å se sammenhenger som er usynlige for teknologien. En slik systematisk tilnærming har historisk sett gitt god avkastning over tid.

Scroll ned ikon

Invester med Harvest

Så enkelt kommer du i gang

Logg inn på 1-2-3

Opprett konto

Logg inn med BankID for å opprette en konto. Du kan når som helst velge en fondspakke og begynne å investere.

Hvilken pakke du velger avhenger av hvor lang tidshorisont du har, og hvor mye risiko du ønsker å ta.

start konto

Fast sparing

Spar hver måned

Start månedlig sparing. Å sette av et månedlig beløp er noe av det aller viktigste du gjør for å bygge opp en liten formue over tid.

månedlig sparing

Full oversikt

Min Side

På Min Side har du full oversikt over dine investeringer. Du kan når som helst kjøpe og selge, og endre månedlig sparebeløp. Dersom du ønsker å spare for barn kan du opprette flere kontoer.

min side

Fondspakkene

Slik setter vi sammen fondspakkene for deg

Målet vårt er at investeringen din skal vokse uansett om du har lang eller kort tidshorisont. Skal du investere langsiktig gjør det ikke så mye at aksjefondet svinger litt innimellom så lenge det er økonomisk vekst.

Skal du investere kortsiktig gjør rentefond det jevnt bra, men har du pengene for lenge i rentefond kan du risikere at avkastningen blir spist opp av inflasjon.

Fondspakkene våre er vektet ulikt med aksje- og rentefond, avhengig av hvor lang tidshorisont du har og hvor mye risiko du ønsker å ta.

I konstant forbedring

Du jobber hardt for pengene dine, og det gjør vi også. Vi ser hele tiden etter nye muligheter for å forbedre vår systematiske tilnærming til investering. Teknologien videreutvikles konstant, og vi legger jevnlig til nye og dypere informasjonskilder, datagrunnlag og investeringskriterier.

Dette gir deg et stadig bedre investeringsgrunnlag.

Kom i gang

Invester i dag

Vi er de første som gir alle norske investorer tilgang til investeringsstrategier som tidligere har vært forbeholdt en økonomisk elite. Hos oss får du dra nytte av et bredt spekter finansielle verktøy som har som mål å gi god avkastning til minimert risiko.