Warning! Our website may not work correctly with this browser! Please update to the latest version

Harvest

Vi startet Harvest fordi vi mener alle skal ha tilgang til de beste investeringsløsningene. Tidligere har systematisk investering vært forbeholdt profesjonelle investorer, men ved å kombinere menneskelig markedsinnsikt og erfaring med ny teknologi kan vi nå tilby deg det samme. Fundamentet er solid, teknologien gjør oss unik.

Vi jobber hver eneste dag med å forandre og forbedre finansbransjen, slik at du kan få mest igjen for pengene dine.
Atle Christiansen

Med mer enn tretti års samlet ekspertise innen kapitalforvaltning, kvantitativ finans, maskinlæring og kunstig intelligens, har vi på få år lykkes med å etablere oss i Norge og Sverige. Vi jobber hver eneste dag med å forandre og forbedre finansbransjen, slik at du kan få mest igjen for pengene dine.

Menneskene bak teknologien

leder bilde
Daglig leder
Atle Christiansen
Atle er seriegründer, og har en doktorgrad i matematisk modellering og mellomfag i filosofi. Han grunnla Harvest i 2012, etter lang tids frustrasjon over mangelen på enkle og gode investeringsløsninger som kommer folk flest til gode.
leder bilde
Teknologidirektør
Håken Jevne
Håken har en master i datateknikk fra NTNU, hvor han også foreleser i kunstig intelligens. Han er en av hjernene bak de matematiske modellene som Harvest er bygget på, og mener at maskiner med god styring av mennesker kan levere bedre resultater enn dagens forvaltere.
leder bilde
Investeringsdirektør
J. Peter Andersland
Peter har over tretti års erfaring innen finans, og var medgrunnlegger av Sector Asset Management, det første norske selskapet som fikk forvalte aksjer for Oljefondet. Med Harvest vil han gi folk flest tilgang til investeringsmuligheter som til nå har vært forbeholdt den økonomiske eliten.
leder bilde
Styreleder
Åge Korsvoll
Åge har i et langt yrkesliv jobbet med forvaltning av kapital gjennom leder- og styreverv i flere norske og internasjonale selskaper. Med Harvest ønsker han å endelig fronte en moderne investeringsløsning.