Warning! Our website may not work correctly with this browser! Please update to the latest version

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (også kjent som cookies) på våre nettsider. Dette er for å samle besøksstatistikk og gi en best mulig brukeropplevelse til våre besøkende.

Vi bruker informasjonskapsler som en samlebetegnelse på cookies, localstorage, piksler og andre måter å lagre informasjon lokalt på i en nettleser

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er informasjon nettleseren din lagrer i en fil lokalt på din maskin når du besøker en nettside. Den kan inneholde informasjon som kan brukes til å kjenne deg igjen hver gang du returnerer til nettsiden. Slik informasjon kan være handlekurven i nettbutikken du besøker eller en hemmelig kode så nettsiden vet at du er logget inn. En informasjonskapsel kan også brukes til å føre statistikk og analysere hvordan besøkende bruker nettsiden.

Informasjonskapsler er veldig utbredt, benyttes på de fleste nettsider og er ofte helt essensielle for at nettsiden skal virke riktig.

Hva vi bruker informasjonskapsler til

Vi bruker informasjonskapsler til å:

  • midlertidig lagre informasjon du fyller ut i skjemaer så du slipper å fylle ut det samme skjemaet på nytt flere ganger.
  • huske hvem du er når du er logget inn så du kan forbli innlogget til du velger å logge ut.
  • tilpasse siden med personlige innstillinger.
  • føre statistikk over hvordan besøkende bruker nettsidene så vi kan lage en best mulig nettside.
  • sørge for at du kun blir presentert relevante annonser på de nettsider vi markedsfører oss på.

Må man akseptere informasjonskapsler?

Det er mulig å skru av støtten for informasjonskapsler i alle nettlesere, men det kan føre til at mange nettsider vil slutte å fungere helt eller delvis. Vi anbefaler å ha på støtte for informasjonskapsler når man besøker våre nettsider for en best mulig brukeropplevelse.

Personvernerklæring

Les vår personvernerklæring her